Home  |  Contact


Upgrade uw Wifi, downgrade uw kosten met Aerohive Connect

Aerohive Connect werkt met dezelfde access point-technologie die wordt ingezet voor de grootste en meest veeleisende netwerkimplementaties van Aerohive. Gebruikers krijgen toegang tot HiveManager Connect. Dit is een vereenvoudigde versie van de cloud-gebaseerde oplossing van Hivemanager NG, de beste klantondersteuning binnen de branche, en een eenvoudig upgradetraject naar het volledige aanbod van functies, implementatieopties en ondersteuningsmogelijkheden van Aerohive.

 

Aerohive Connect is zeer geschikt voor connectiviteitsgerichte en prijsbewuste organisaties met weinig ICT-personeel, zoals horecabedrijven, drukbezochte locaties, kleine en middelgrote bedrijven en managed service providers die dergelijke organisaties ondersteunen. Organisaties die Aerohive Connect aanschaffen, profiteren onder meer van: 

 

  • Lagere kosten – Aanzienlijk lagere inkoopprijzen dan vergelijkbare oplossingen van Cisco en HP en een zelfoptimaliserende en zelfherstellende architectuur die de operationele kosten minimaliseert, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 
  • Een configuratie op basis van zes muisklikken – Dankzij een stapsgewijs configuratieproces en intuïtief beheer kunnen gebruikers met zes simpele muisklikken zorgen voor bedrijfsbrede connectiviteit. 
  • Vereenvoudigd beheer vanuit de cloud – Het toonaangevende cloud-netwerkplatform van Aerohive biedt de mogelijkheid om zelfs de grootste netwerken vanuit een centrale locatie te beheren. HiveManager Connect leent zich bij uitstek voor eenvoudige netwerken en connectiviteitsgerichte toepassingen.
  •  Moeiteloze schaalbaarheid – Gebruikers kunnen hun draadloze netwerkomgeving opschalen van één tot duizenden access points op basis van één en dezelfde architectuur. Aerohive is de enige leverancier die dezelfde architectuur gebruikt om organisaties van elke omvang te ondersteunen. 
  • Kwalitatief hoogwaardige ondersteuning – De oplossing wordt geleverd met HiveCare™ Connect Support. Dit biedt toegang tot de HiveCare Connect Community, een interactief ondersteuningsforum, online tools en e-mailondersteuning. 
  •  Een soepel upgradeproject – Gebruikers kunnen upgraden naar het hoogste niveau van functionaliteit en ondersteuning. Hiervoor hoeven geen wijzigingen aangebracht te worden aan de reeds geïnstalleerde access points
  • beepmusic.org

 


Aerohive Connect

Select vs Connect

Aerohive Connect klanten kunnen naadloos upgraden naar de geavanceerde HiveManager oplossingen. Niet zeker welke oplossing geschikt is voor u? Raadpleeg de functie vergelijking aan de rechterkant, of neem contact op.