Home  |  Contact


Meten is weten!

Bij iedere professionele implementatie van een Wi-Fi netwerk hoort een site survey. Alleen met een survey heb je de zekerheid dat de klant overal voldoende dekking heeft en kan je met een spectrumanalyse adequaat inspelen op bestaande storingsbronnen.

Nextel beschikt over apparatuur om zowel de vaste als draadloze infrastructuur te testen. Hiermee kunnen we site surveys voor u uitvoeren. Dit kan preventief om te onderzoeken of een netwerk geschikt is voor bijvoorbeeld VoIP of na installatie ervan. Door projecten met Converged Conversation Solutions heeft Nextel veel ervaring met toepassingen als IP-streaming video en Voice over IP. Omgevingen die voor bijzondere uitdagingen kunnen zorgen. Onze kennis delen we graag met u. Zo nodig op locatie.


Onze specialisten zijn inzetbaar voor WLAN-site surveys. De benodigde apparatuur hebben ze hiervoor hands-on beschikbaar. U kunt hen boeken voor een site survey die met een gedetailleerd en helder rapport wordt afgeleverd. Zo kunt u uw definitieve offerte baseren op een correcte positionering van Access Points. Bedreigingen van stoorbronnen zijn in kaart gebracht. En waar mogelijk in het ontwerp van het netwerk verwerkt. Nextel's meetapparatuur is geschikt voor zowel in- als outdoor omgevingen en toepassingen in omgevingen variërend van utiliteit tot industrie.

 

Wij bieden een voor en nameting aan. Een survey vooraf omvat de analyse van de klantlocatie met aanbevelingen voor aantallen en posities van AP's. 

Hierbij kijken we ook naar stoorbronnen. Je ontvangt een gedetailleerd rapport om de aanbevelingen te onderbouwen. Je kan je klanten dus al in een vroeg stadium een degelijke offerte bieden zonder voorbehoud omtrent site-karakteristieken. Na installatie van access points kan een na-meting plaatsvinden. Hierbij wordt gemeten of de dekking voldoende is. Indien je klant problemen ondervindt met het Wi-Fi netwerk, dan kan het frequentie-spectrum geanalyseerd worden om storingsbronnen op te sporen.

Meer weten? Vul uw gegevens in:

Uw naam


Telefoon
E-mail
   
Bericht
 

Verzenden

Wireless Site Survey