• Zorgeloos voor u geregeld

  • Zakelijke wifi voor ieder budget

  • Voor elk type organisatie

  • Afgestemd op uw gebruikers

  • Zakelijke wifi voor ieder budget

Wireless as a Service

Wifi as a Service, oftewel een optimaal wifi-netwerk voor een minimale vergoeding per access point per maand. Zonder investering beschikt u direct over de vele voordelen die een wifi-netwerk biedt voor medewerkers, klanten en gasten, terwijl u geen omkijken heeft naar het beheer en onderhoud. Dat is het gemak waar veel organisaties tegenwoordig voor kiezen.

Voor een vast bedrag per maand heeft u de beschikking over een altijd actueel, flexibel en optimaal netwerk. U wordt geheel ontzorgd doordat de implementatie en het beheer van het netwerk compleet voor u geregeld worden.

 


Onze zorg voortkomt uw problemen
Hoe vindt u het als niet u maar wij uw netwerk in de gaten houden? Bij meldingen van storingen en defecten aan de slag gaan vaak nog voor u er hinder van ondervindt? Zowel Business Wifi Connect als Wifi Select worden beheerd vanuit de Cloud en onze technici krijgen direct een melding als een component defect is of als uw netwerk opeens vreemd gedrag vertoond. Voor hun het teken om over te gaan tot actie. Ervaart u toch probelemen die wij in de Cloud nog niet kunnen zien? Onze helpdesk staat voor u klaar! En ons beheer is niet enkel reactief. Preventief voorzien we uw Access Points regelmatig van een firmware update. Zo weet u zich altijd maximaal beschermd en beschikt u over de beste functionaliteit.
Altijd up-to-date
Iedere organisatie is aan veranderingen onderhevig. Namen veranderen, wachtwoorden moeten opnieuw worden uitgegeven, werkplekken verhuizen, nieuwe applicaties worden omarmd, regels op firewalls hebben een update nodig. Op verzoek voeren we, binnen onze fair-use policy, remote de wijzigingen uit die u nodig heeft en voorzien we u van analyses uit de managementomgeving van eventuele (nieuwe) Wifi-storingsbronnen en de kwaliteit van verbindingen. Waar mogelijk met aanbevelingen ter verbetering of als voorbereiding op een noodzakelijke analyse bij u op lokatie.
Resellers uit uw regio
Verschillende resellers vanuit het hele land bieden hoogwaardige Aerohive wifi-netwerken aan binnen het WaaS-concept. De reseller kijkt samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie. Een wifi-netwerk binnen WaaS is heel flexibel en is mogelijk van enkele access points tot honderden. Indien gewenst kunnen ook switches en routers in uw WaaS opgenomen worden. Veranderen de gebruikerswensen, groeit uw organisatie of ondervindt u problemen met de snelheid of de ontvangst van wifi, dan kan het netwerk snel aangepast worden. Hiervoor heeft u dan een vaste contactpersoon die uw situatie kent. Veel resellers binnen het Aerohive Netwerk Nederland kennen een 24/7 support. Zij houden de prestaties van uw netwerk continu in de gaten en bij eventuele problemen zijn deze vaak al opgelost voordat u het zelf merkt. Ook over de veiligheid van het netwerk hoeft u zich geen zorgen te maken, van afstand wordt uw netwerk voorzien van de laatste software. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn qua WaaS? Neem gerust contact met ons op.