Home  |  Contact


Wireless Health Check

Werkt uw draadloos netwerk niet naar behoren? Heeft u last van interferentie, trage verbindingen, wegvallende verbindingen of connectie problemen? Vraag een Wireless Health Check aan! 

Nextel beschikt over apparatuur om zowel de vaste als draadloze infrastructuur te testen. Hiermee kunnen we een Wireless Health check voor u uitvoeren. Dit kan preventief om te onderzoeken of een netwerk geschikt is voor bijvoorbeeld VoIP of na installatie ervan. Door projecten met Converged Conversation Solutions heeft Nextel veel ervaring met toepassingen als IP-streaming video en Voice over IP. Omgevingen die voor bijzondere uitdagingen kunnen zorgen. Onze kennis delen we graag met u. Zo nodig op locatie.


Onze specialisten zijn inzetbaar voor WLAN-site surveys. De benodigde apparatuur hebben ze hiervoor hands-on beschikbaar. U kunt hen boeken voor een Wireless Health Check die met een gedetailleerd en helder rapport wordt afgeleverd. Nextel's meetapparatuur is geschikt voor zowel in- als outdoor omgevingen en toepassingen in omgevingen variërend van utiliteit tot industrie.

Tijdens een Health Check onderzoeken wij uw Wireless netwerk en vergelijken die met huidige best Practice als het gaat om snelheid, interferentie,  beveliging, QoS en management. Na voltooing ontvangt u een rapportage met aanbevelingen om het draadloze netwerk optimaal te laten functioneren. 

 

Meer weten? Vul uw gegevens in:

Uw naam


Organisatie   
Adres

Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
   
Bericht
 

Verzenden

Wireless Health Check