Home  |  Contact


Centraal management

 

Wilt u uw cloud of die van ons?

Cloud-netwerken gebruiken cloud-technologie om een niveau van IT-efficiëntie te behalen dat niet binnen het bereik van klassieke netwerkarchitectuur ligt. Hierdoor kunnen ondernemingen de capaciteit verhogen zonder zwaar te investeren in extra servers, gegevensopslag en netwerkinfrastructuur. Dankzij de flexibiliteit en schaalbaarheid kan de IT-afdeling van ondernemingen het maximum uit de middelen halen, soepeler aan de bedrijfsvereisten tegemoetkomen, het bereik vergroten en gebruikers overal ter wereld tarikhema betrouwbare ondersteuning verlenen. Het Aerohive Cloud Services Platform is een wereldwijd verspreide cloud-infrastructuur ter ondersteuning van de gepatenteerde Cloud-Proxy-technologie van Aerohive en ons HiveManager Online SaaS-aanbod. De combinatie wordt naadloos geïntegreerd met een hele reeks van Software- en Infrastructure-as-a-Service-applicaties en de architectuur van uw bedrijfsnetwerk.

 

 
 

Met Aerohive is uw netwerk altijd beschikbaar en ondervindt de werking ervan geen nadeel van onderbroken cloudverbindingen. Er is immers geen gegevensverkeer naar de cloud voor controle of beleidspolicy, zoals authenticatie, roaming of QoS. Deze functies worden allemaal aan de “rand” van onze Cooperative Control-architectuur beheerd.

 

HiveManager NMS is uniek in de IT-industrie: een SaaS-oplossing die ook lokaal kan worden geïnstalleerd in uw eigen virtuele datacenter. Met deze aanpak kunt u de vele voordelen van HiveManager Online in uw eigen infrastructuur onderbrengen. U kunt zelfs de openbare infrastructuur van Aerohive gebruiken om de aansluiting van toegangspunten of routers te vereenvoudigen, zelfs als u HiveManager enkel lokaal draait. U kunt op elk moment wisselen tussen online en lokaal.