Home  |  Contact


Wifi-toegang voor gasten

 

Veel organisaties hebben te maken met een continue stroom aan gasten, zoals bij vergaderlocaties, hotels, restaurants, havens, campings, etc. Veel bezoekers verwachten tegenwoordig dat zij als gast gebruik kunnen maken van uw internet-toegang. Uw gasten willen tijdens het verblijf bij u informatie kunnen googlen en via Facebook, Instagram en Twitter bekenden op de hoogte houden van hun ervaringen bij u. Door internet aan te bieden, loopt u net een stapje voor op uw concurrentie.

Zonder zorgen en makkelijk uw gasten wifi bieden

Niet iedere organisatie heeft een IT'er in dienst die uw gasten het internet op kan helpen. Zonder dat u er omkijken naar heeft, wilt u dat uw gasten snel en veilig van het internet gebruik kunnen maken. Iedere laptop, tablet en smart phone gaat tegenwoordig via wifi het netwerk op. U wilt echter niet dat gasten op uw bedrijfsnetwerk kunnen komen en het liefst wilt u van uw gasten weten wie ze precies zijn. Ook zou u graag uw eigen informatie onder de aandacht willen brengen van uw gasten zodra zij het internet op willen.

 

 

 
 

De architectuur van Aerohive is ideaal voor de inrichting van een gastennetwerk en kent een simpele en flexibele aanpak. Gasten kunnen inloggen via een specifiek wifi-netwerk. Hiermee kunt u gasten koppelen aan een gebruikersprofiel, waardoor zij de rechten van dit profiel krijgen toegewezen. U bepaalt welke websites of apps een gast kan gebruiken via uw netwerk en u bepaalt hoeveel data een gast mag verbruiken. U wilt immers niet dat een gast bijvoorbeeld grote hoeveelheden illegale films gaat downloaden via uw verbinding. En vanuit juridisch oogpunt kunt u de gast, voordat deze daadwerkelijk gebruik maakt van het internet, verplichten om de gebruikersvoorwaarden te accepteren.